fbpx
Annonce

Barca tager beslutning om trøjesponsor om få uger

FCBARCELONA.DK - 28.03.24

 

Det står stadig uklart om Barca i den kommende sæson fortsat vil bære trøjer med Nike som sponsor. Mere og mere peger i retning af et brud med den amerikanske tøjgigant og en beslutning forventes taget om få uger.

Gennem de seneste måneder har spekulationerne om Barcas trøjesponsor været mange. Catalanerne er som bekendt ikke tilfredse med den aftale, som man har med Nike, og derfor har man meddelt amerikanerne, at man vil bryde aftalen.

Ledelsen arbejder nu med tre muligheder for den kommende sæson. Den første er, at Nike kommer med et markant bedste tilbud, så man kan fortsætte samarbejdet. Den anden mulighed er at skifte til det tyske mærke Puma, mens den sidste mulighed er, at man selv producerer trøjerne i Barcas eget mærke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag kunne den catalanske avis Sport så afsløre, at man angiveligt kun er få uger fra at tage den endelige beslutning. Her mangler man kun et sidste møde med Nike, som forventes afholdt indenfor de næste to uger, og her vil det amerikanske tøjmærke meddele, at man står klar med et forbedret tilbud, samt hvordan man forholder sig hvis Barca vælger at bryde aftalen.

Det forventes, at ledelsen med Joan Laporta i spidsen træffer en beslutning efter dette møde. Avisen betegner sandsynligheden for, at man fortsætter med Nike, som særdeles lille, mens en aftale med Puma fra sæsonen 2025/26 vinder frem.

Det bliver derfor spændende at følge sagen i de kommende uger, hvor der meget vel kan komme en officiel udmelding fra klubben.

// Puma // Nike
.:FORSIDE:.