fbpx
Annonce

Avis: Lamine Yamal er førsteprioriteten for PSG

Peter Vyff - 25.04.24

// Lamine Yamal

PSG har efterhånden gjort det til en vane at hente spillere hos Barca. Pariserne har nu kastet deres kærlighed på Lamine Yamal, som skulle være franskmændenes helt store prioritet forud for sommerens transfervindue.

Lamine Yamal har været den helt store oplevelse hos Barca i denne sæson, hvor han i en alder 16 år, har udviklet sig til en af holdets bærende spillere. Catalaneren er således også blevet en særdeles eftertragtet spiller på transfermarkedet, hvor især PSG er blevet meldt interesseret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pariserne blev på et tidspunkt med klar med hele 200 mio. euro for Yamal, der er udset til at tage overfor Kylian Mbappé, der forlader klubben til sommer. Det er dog sidenhen blevet afvist, men der er dog en del, der tyder på, at PSG fortsat ønsker at tilknytte kantspilleren.

Det understregede den franske avis Le Parisien også forleden, da de kunne fortælle, at PSG har gjort Yamal til deres førsteprioritet på transfermarkedet. Det skyldes især Luis Enrique, der skulle være en stor beundre af kantspilleren, der har potentialet til dominere fodboldverdenen i mange år fremover.

PSG's sportsdirektør Luis Campos har derfor tænkt sig at gå efter Yamal til sommer, selvom han fortsat har kontrakt med Barca frem til 2026. Stortalentet skulle endda også have en mundtlig aftale med Barca om et samarbejde indtil 2030, som han forventer at underskrive, når han fylder 18 år.

Det er dog ikke noget, der holder PSG tilbage, og de skulle endnu engang være klar med astronomiske 200 mio. euro for teenageren. Catalanerne har dog gjort det klart, at Yamal er urørlig og på nuværende tidspunt har han heller intet ønske om at forlade sin barndomsklub.

Det er dog et rygte, der umiddelbart ikke vil gå væk, og eftersom pariserne tidligere er lykkedes med at hente Neymar, Lionel Messi og Ousmane Dembélé kan intet udelukkes. For nu, er Yamal dog fortsat Barca-spiller, og det forventes han også at være efter sommerferien.

yamal76F



 

.:FORSIDE:.