fbpx
Annonce

Avis: Barca skal finde 175 mio. euro for Haaland

Peter Vyff - 18.04.24

// Håland

Erling Håland skulle angiveligt være det helt store transfermål for Barca indenfor de næste par år. Klubben har dog fået en nedslående melding angående transferen, da nordmanden kan ende med at koste hele 175 mio. euro.

Joan Laporta skulle efter sigende have sat sig for at hente Erling Haaland hos Manchester City i sommeren 2025. Præsidenten ser det som et nødvendigt skifte, hvis Barca skal forsøge at følge med Real Madrid, der efter alt at dømme forstærker sig med Kylian Mbappé til næste sæson.

Men ifølge avisen Sport kan Barca nu glemme alt om at købe nordmanden næste år, da et skifte vil blive alt for dyrt. Spekulationerne har ellers taget til de seneste par uger, hvor Hålands agent, Rafaela Pimenta skulle have afholdt et møde med Barcas sportsdirektør Deco.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Laporta og Bojan Krkic har også udtalt sig om stjerneangriberen, men som tingene ser ud nu, kommer han til at koste mere 175 mio. euro. Det er økonomisk umuligt for Barca at betale, også selvom man fra efteråret vender tilbage til Spotify Camp Nou, hvor indtægterne vil stige gevaldigt.

Catalanerne har fortsat store økonomiske trængsler, og at gennemføre et så stort indkøb allerede næste år, vil være for tidligt. Der er dog fortsat håb forude, da Håland angiveligt har en klausul indskrevet i kontrakten der betyder, at han fra sommeren 2026 kan købes billigere.

Der er også en chance for at Manchester City kan blive påkrævet at sælge nordmanden, hvis klubben kommer under pres af Financial Fair Play, som det er tilfældet med Newcastle United. Og hvis det skulle ske, er vejen angiveligt banet til La Liga, hvor Håland har et stort ønske om at spille.

Barca skal samtidig også på angriberjagt i 2026, hvor kontrakten med den aldrende Robert Lewandowski udløber. Polakkens afgang frigør dog langt fra, hvad der er nødvendigt til at opfylde kravene for at købe den norske topscorer, og for nu virker et skifte ikke sandsynligt.

haaland2F

.:FORSIDE:.