fbpx

2001 - 2002

FCBARCELONA.DK - 16.12.19

Sæsonen kan kun betegnes som skuffende. En storklub som FC Barcelona ventes altid at skulle vinde en eller flere titler, men i denne sæson kom der ingen pokaler i hus. Det overraskede derfor ingen, at sæsonen sluttede med, at Carles Rexach blev udskiftet som træner.

Ligaen
Barcelona startede ligaen fornuftigt og var med blandt de forreste, men efterhånden begyndte spillet og resultaterne at være for svingende. Barcelona faldt derfor tilbage i ligaen og var reelt på intet tidspunkt en alvorlig kandidat til det spanske mesterskab. 2 spillerunder før slut nåede de 4. pladsen som også blev deres endelige placering og de kvalificerede sig derfor til Champions League.

Pokalturneringen
Den spanske pokalturnering blev en kort oplevelse for Barcelona. Tidligt i turneringen blev de chokerende slået ud af det catalanske hold Figueres, som til daglig spiller i tredje bedste række.

Champions League
Deltagelsen i Champions League forløb egentligt ganske fornuftigt. De kom helt til semifinalen hvor de tabte til ærkerivalerne fra Real Madrid, bl.a. efter at have tabt

.:FORSIDE:.