fbpx

Hansi Flick: 'Jeg forventer meget af spillerne'

FCBARCELONA.DK - 25.07.24

 


I dag blev Hansi Flick officielt præsenteret som ny Barca-træner og i samme forbindelse blev der holdt et pressemøde, hvor tyskeren blev udsat for mange spørgsmål fra medierne

Læs her hvad Barca-træneren svarede:

Holdets måde at spille på:
'Vi er ikke langt fra at spille som ideérne fra Johan Cruyff. Min tanke er at have et hold der er attraktivt, og som ved hvad de skal gøre med og uden bold. Det betyder ikke noget om vi spiller 1-4-4-1 eller et andet system. Vi ønsker at spille teknisk og flot fodbold, og at holdet giver alt'.

Spillermaterialet:
'Lige nu har vi spillere til alle positioner. Vi har skader som for eksempel Ansu Fati, der har trænet rigtig godt. Det er ærgerligt, at vi ikke kan have ham med til USA. Vi mangler også vores landsholdsspillere. Vi har 30-31 spillere og vi ønsker at se dem alle an. Jeg forventer meget af dem alle'.

Artiklen fortsætter under annoncen


En forstærkning til den defensive midtbane:
'Jeg er meget tilfreds med de spillere vi har. Vi har spillerne til denne position og vi får flere spillere at se om nogle dage. Der er også La Masia, så vi må se hvordan holdet ser ud'.

Rygterne om Nico Williams:
'Han tilhører ikke Barcelona og jeg ønsker ikke at udtale mig om spillere fra andre klubber. Jeg fokuserer på vores eget hold'.

Stort pres at være træner i Barca:
'Det er mit job, Jeg er træner og jeg har prøvet det før. I sidste ende handler det om at spille godt og yde det maksimale. Jeg har det fint med det pres der er. Det er intet problem'.

Ambitionen om titler:
'Det er vigtigt at vinde titler og have muligheden for det. Dette er en stor klub og det mærker man hver dag. Alle her ønsker at yde det maksimale og dette er en stor klub, der aspirerer til titler. Mit mål er at vinde titler, men vi tager en kamp af gangen'.

Indtrykket af La Masia:
'La Masia gør det fantastisk. Det ser jeg hver dag. De unge har store kvaliteter, men de kan stadig blive bedre, men grundlaget er fantastisk. Jeg vil ikke nævne navne, for det er mange interessante spillere og vi mange af dem at se på turen til USA. Det er godt at have dem med'.

Lamine Yamal:
'Han har haft en flot sæson, hvor han har forbedret sig meget, men vi skal tage et skridt af gangen. Han er en del af holdet og kommer til at give gode oplevelser, men han kan også forbedre sig. Det er en del af vores arbejde, men han er en fantastisk spiller'.

Flere spillere er skadet:
'Vi må se i USA, hvem der er i stand til at spille og om vi har en smal eller bred trup. Der venter mange krævende kampe og alle ved hvad de skal gøre'.

Frenkie de Jongs rolle og ankelskade:
'Han er en fantastisk spiller. Det har han vist de senere år. Det går den rigtige vej og han er snart tilbage'.

Indgår Sergi Roberto i planerne:
'Han er ikke en del af klubben i øjeblikket'.

Ronald Araujos langvarige lårskade:
'Når en spiller med denne kvalitet bliver skadet, er det ikke godt for træneren eller for holdet, men vi må acceptere det. Han er blevet opereret og vi håber han er tilbage hurtigst muligt. Vi må se hvordan vi klarer os uden ham'.

Forholdet til pressen:
'Jeg respekterer jeres arbejde og I skal også respektere mit. Jeg er meget glad for at være her. Det er en stor klub og både staben og jeg er meget fokuseret'.

flick2F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.