fbpx

Pau Víctor er kun registreret frem til december

Anders Lang Jensen - 06.09.24

 


Pau Víctor kom permanent til Barca denne sommer efter en succesfuld sæson på leje fra Girona på Barca Atletic-holdet. Nu er han med på førsteholdet, men af økonomiske årsager blev angriberen kun registreret midlertidigt.

Registreringer og indskrivninger af spillere i Barca har fyldt rigtig meget i klubbens økonomiske situation de sidste år. Det er fortsat et tema i Barca, og det findes der et klart eksempel på for unge Pau Víctor, der har fået spilletid i tre ligakampe i sæsonstarten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Pau Víctor kun registreret i ligasystemet frem til årets udgang 31. december. Det vil sige, at da Barca tidligere på sommeren købte angriberen fri af Girona, kunne man kun registrere ham midlertidigt for et halvt år.

Barca havde optionen på at købe Pau Víctor permanent for tre millioner euro efter lejeaftalen med Girona. Den udnyttede Barca, men økonomisk havde man også begrænsninger på det tidspunkt. Derfor kunne man kun indskrive angriberen frem til årsskiftet.

Derfor skal der ske flere økonomiske forbedringer i løbet af efteråret, hvis Pau Víctor ikke skal ende i en penibel situation til foråret. Er der ikke plads til at registrere angriberen endegyldigt, kan han potentielt ende med ikke at være spilleberettiget overhovedet i det sidste halve år af sæsonen.

pauvictor3

 

// Pau Victor
.:FORSIDE:.