fbpx

Ferran Torres får karantæne søndag mod Villarreal

FCBARCELONA.DK - 16.09.24

 


Hansi Flick må se bort fra Ferran Torres, når holdet på søndag møder Villarreal på udebane. Det er kendsgerningen efter at angriberen fik direkte rødt i går mod Girona, en kendelse der af mange vurderes som meget hård.

Ferran Torres startede endnu en gang på bænken, da Barca i går gæstede Girona på Estadi Montilivi. Han kom på banen i det 68. minut, men lidt mere end et kvarter senere, viste dommeren ham direkte rødt kort.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen var en tackling hvor Torres kom alt for sent og plantede knopperne på anklen af en modstander. Dommeren hev straks det røde kort op af lommen, en kendelse som mange var uenig i, selvom udvisningen nok kunne forsvares. Et gult kort i den situation havde muligvis været mere retvisende.

Et direkte rødt kort betyder som minimum karantæne i næste ligakamp, og da alle er enige om, at aktionen ikke var med vilje, bliver straffen næppe hårdere. Dermed kommer Ferran Torres til at misse søndagens udekamp mod Villarreal.

Det er et stort handicap for Hansi Flick, for han har brugt Torres som indskifter i alle kampene denne sæson. I fraværet af Torres får Flick dog med stor sandsynlighed Ansu Fati tilbage som et alternativ.

Ferran Torres står derimod til holdets rådighed på torsdag, når Barca tager hul på Champions League med udekampen mod Monaco.

torres2F

// Girona // Ferran Torres
.:FORSIDE:.