fbpx
Annonce

Andenpladsen kommer tættere på med en sejr i aften

FCBARCELONA.DK - 04.05.24

 


Der bydes på catalansk lokalderby i aften, når Barca skal på besøg hos sæsonens store overraskelse fra Girona. Kampen er samtidig en direkte duel om den eftertragtede andenplads i ligaen, der giver adgang til supercuppen.

Girona har taget fusen på alle denne sæson, hvor de har evnet at holde sig med i toppen af ligaen hele vejen. Efter den flotte start på sæsonen spåede mange, at det blot var et spørgsmål om tid, før de ville dumpe ned i den nederste del af tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kendsgerningen er dog, at Girona har holdt fast og indtager en tredjeplads, blot to point efter Barca. Klubbens helt store mål er at slutte i Top 4, så de kan komme med i Champions League for første gang i klubbens historie og det mål er de meget tæt på at nå, men de øjner også andenpladsen og dermed deltagelse i den prestigefyldte og økonomisk indbringende Supercopa de España.

Et af sæsonens højdepunkter for Girona var, da de tilbage i december drog til udekampen mod Barcelona og vandt med 2-4. Det nederlag gjorde ondt på Barcas selvforståelse.

Derfor er der revanche til gode for Barcas vedkommende i aften og samtidig kan spillerne motiveres af, at en sejr vil bringe dem fem point foran Girona og dermed bringe andenpladsen tættere på. Efter kampen i aften resterer der kun fire runder af ligaen.

Modsat kan Girona overtage andenpladsen med en sejr, så kampen har stor betydning for begge catalanske mandskaber.

gol52F

 

// Girona
.:FORSIDE:.