fbpx

Avis: Barca har ingen planer om at sælge Peña

Peter Vyff - 18.05.24

 


Iñaki Peña blev tidligere på ugen meldt på vej væk, og at ledelsen samtidig søgte efter en erstatning. Sådan forholder det sig dog angiveligt ikke, for Deco skulle under et nyligt møde have udtrykt stor tilfredshed med andenmålmanden. 

Det har været en underlig sæson for Iñaki Peña, der i en lang periode stod som holdets førstemålmand, efter Marc-André ter Stegen pådrog sig en rygskade. Spanieren har dog været henvist til bænken efter tyskerens comeback, og det har fået flere til at spekulere i et exit til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Peña har nemlig bevist, at han har kvaliteten til at spille på højeste niveau, og at han sagtens kan være en starter for et mindre hold i ligaen. Reservemålmanden blev derfor i starten af ugen meldt som en spiller, der kunne købes til sommer, og at ledelsen allerede var i gang med at finde hans afløser.

Men ifølge avisen Mundo Deportivo er det dog langt fra sagen, da man hos den sportslige ledelsen intet ønske har om at miste Peña. Spanieren skulle forleden have deltaget i et møde med sportsdirektøren Deco, der skulle have udtryk sin begejstring og tilfredshed med hans indsats, og at det er i alles interesse, at han fortsætter hos Barca.

Målmanden har fortsat kontrakt med klubben indtil 2026, og da han har en frikøbsklausul på 400 mio. euro, er ledelsen i fuld kontrol over hans fremtid. Peña har det samtidig fantastisk i Catalonien, og for nu har han heller intet ønske om at forlade Barca, som han har tilhørt siden 2013.

Der er dog flere hold, der har udvist interesse for spanieren, deriblandt Real Betis, som dog ligesom Barca har store problemer med økonomien. Og eftersom kun et stort bud kan få ledelsen til at acceptere et skifte, lader det til, at Peña fortsat er at finde hos catalanerne efter sommerferien.

pena15F


 

// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.