fbpx

Dani Olmo meldes tvivlsom til kampen mod Monaco

FCBARCELONA.DK - 16.09.24

 


Der er måske dårlige nyheder på vej, for årsagen til at Dani Olmo bad om en udskiftning efter en times spil i går mod Girona, var smerter i højre baglår. Han skal undersøges i dag og meldes tvivlsom til på torsdag mod Monaco.

Da Dani Olmo bad om at blive skiftet ud i går mod Girona, blødte han fra et sår på næsen efter et slag. Mange troede det var årsagen til at han gik ud, men det viser sig nu, at det måske er langt mere alvorligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo, var det smerter i højre baglår der generede og som gjorde, at han ikke ville spille videre. Han satte sig ud på bænken med en ispose på låret. Nu venter man så i spænding på nyheden om, hvor alvorligt det er.

Olmo skal undersøges af klubbens læger i dag og her bliver det afgjort, om skaden holder ham fra at spille på torsdag mod Monaco, når Barca tager hul på denne sæsons Champions League.

Det vil være et kæmpe handicap at skulle undvære Olmo, for han har været en af holdets absolut bedste spillere denne sæson indtil nu. I sine tre første kampe for Barca, har han scoret tre mål.

olmo19F

// Girona // Dani Olmo
.:FORSIDE:.