fbpx

Avis: Gavis retur fastsat til to mulige datoer

Peter Vyff - 18.09.24

// Gavi

Barca har måtte undvære Gavi i snart et år, efter han kom slemt til skade med knæet tilbage i november. Spanieren er dog tilbage på træningsbanen, og trænerstaben har angiveligt fastsat to datoer, hvor han kan vende retur.

Skadessituationen hos Barca har været et stort tema både i denne og sidste sæson, og i øjeblikket må Hansi Flick undvære en række spillere, især på midtbanen. Det drejer sig blandt andet om Marc Bernal og Fermín López, samt Gavi og Frenkie de Jong, der har været ude i adskillige måneder.

Begge spillere nærmer sig dog nu en retur, hvilket vil styrke holdet en del, specielt med tanke på det tætpakkede kampprogram som Barca tager hul på med Champions League i morgen. Og imens De Jong kan vende retur indenfor de næste par uger, må man væbne sig en smule med tålmodighed, hvad angår Gavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den sportslige ledelse har dog fastsat to datoer, hvor man håber at kunne byde midtbanespilleren retur på holdet. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også kan fortælle, at det drejer sig om enten den 20. oktober mod Sevilla eller den 2. eller 3. november mod Espanyol.

Gavis retur er et kæmpe boost for holdet, der kan få stor gavn af hans store arbejdsgiver og hans krigeriske tilgang til tingene. Spanieren er samtidig en spiller, der er utrolig dynamisk og som kan gøre sig gældende i begge ender af banen med stor effekt.

Ind imellem de to datoer, spiller Barca også et par vigtige kampe mod henholdsvis Bayern München i Champions League og Real Madrid i La Liga. Catalanerne kommer dog til at være forsigtige med Gavis comeback, og man ønsker ikke at sætte ham ind i et par kampe, hvor intensiteten er ekstra høj.

Det vigtigste er at få midtbanespilleren om i kampform igen, uden at risikere tilbagefald. Barca har en uheldig historik med unge talenter, der har pådraget sig en del skader tidligt i karrieren, og forhåbentlig ender det ikke med at være tilfældet for Gavi.

.:FORSIDE:.