fbpx
Annonce

L'Equipe: PSG har Gavi som transfermål til sommer

FCBARCELONA.DK - 09.04.24

// PSG // Gavi

Det er næppe tilfældigt, at rygterne der sætter Gavi i forbindelse med PSG, kommer få timer før de to hold mødes i Champions League. Avisen L'Equipe forsikrer om, at spanieren er et af PSG's største transfermål.

Rivaliseringen mellem Barca og PSG er ikke kun på banen, for den franske klub har gennem årene brugt mange af sine oliemillioner på at hente vigtige spillere i Barca, som for eksempel Neymar og Dembélé, der begge blev købt fri af deres kontrakter.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er PSG tilsyneladende på jagt efter endnu en stor Barca-profil, nemlig Gavi. PSG-præsident Al-Khelaifi ønsker at bygge et nyt ungt hold op og her er Gavi udtænkt en bærende rolle.

Det er den store franske sportsavis L'Equipe der fortæller om PSG's planer, men de slår også fast, at det bliver en svær operation, for Gavis frikøbsklausul lyder på massive 1 milliard euro og her må selv PSG give op.

Gavis kontrakt med Barca løber til 2026 og det skaber optimismen i PSG, for så kan de hente midtbanespilleren gratis om to år, med mindre han i mellemtiden forlænger med Barca. Med kun to år tilbage af kontrakten, vil markedsprisen på Gavi også falde og det kunne få PSG til at komme med et bud allerede til sommer.

Trods sin andalusiske baggrund, har Gavi fået sin fodboldopdragelse i Barcas akademi La Masia og hans hjerte banker for klubben. Derfor får Barca næppe problemer med at forlænge med midtbanedynamoen, selvom PSG skulle tilbyde flere penge.

Rygterne om PSG's interesse for Gavi er måske mere et forsøg på, at lægge pres på Barca inden de to Champions League kvartfinaler mellem de to mandskaber. Selvom Gavi er ude resten af sæsonen med en knæskade, er han udset som en bærende profil på det catalanske mandskab i mange år fremover.

gavi35F

.:FORSIDE:.