fbpx
Annonce

Bayern og United insisterer på at hente Araújo

Peter Vyff - 02.05.24

// Ronald Araujo

Selvom Ronald Araújo tidligere har afvist at forlade Barca, er han fortsat et varmt emne på transfermarkedet. Uruguayaneren er især eftertragtet hos Bayern München og Manchester United, som har gjort ham til deres førsteprioritet.

Ledelsen har store planer for det kommende transfervindue, men før der kan hentes forstærkninger, skal der sælges spillere for at balancere økonomien. Catalanerne forventer derfor at tage afsked med spillere som Clément Lenglet, Sergiño Dest og Ansu Fati, men Barca er angiveligt afhængig af mindst ét stort salg.

Det kan efter sigende komme i form af Ronald Araújo, der har udviklet sig til en af verdens bedste forsvarsspillere. Midterforsvaren har det dog godt hos Barca, men den store interesse sammenlagt med den dårlige økonomiske situation, kan angiveligt resultere i et salg til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og ifølge avisen Mundo Deportivo er der to storhold, der står forrest i køen til at sikre forsvarsstjernens underskrift. Det drejer sig om Bayern München og Manchester United, der har hårdt brug for at forstærke defensiven, som har præsteret langt under niveau i denne sæson.

Storholdene skulle nærmest insistere på at hente Araújo, og han er angiveligt klubbernes førsteprioritet i det kommende transfervindue. Der tales samtidig om en pris i omegnen af 70-80 mio. euro, hvilket er noget højere end hvad Barca kan få for Andreas Christensen og Jules Koundé, der også nævnes i forbindelse med et sommer-exit.

Catalanerne har dog for nu ikke taget stilling til forsvarsspillerens fremtid, hvilket må være et udtryk for, at han ikke skal nogen steder foreløbig. Den 25-årige Araújo har samtidig også hele tiden fastholdt sit ønske om at blive hos Barca, selvom hans lønpakke er noget lavere end hvad han kan få andre steder.

Uruguayaneren er dog blevet meldt utilfreds med det seneste kontraktudspil fra ledelsens side, og hvis parterne ikke kan blive enige, er det ikke utænkeligt, at han kan blive solgt til sommer.

.:FORSIDE:.