fbpx
Annonce

Barca har bedt Araújo svare på kontrakttilbud

Peter Vyff - 16.05.24

// Ronald Araujo

Ronald Araújos fremtid hos Barca er i disse dage oppe til stor diskussion, da han muligvis kan blive solgt til sommer. Catalanerne har dog angiveligt tilbudt forsvarsspilleren en kontraktforlængelse, som man har bedt ham svare på.

Interessen for Araújo har været stødt voksende det sidste halve års tid, hvor både Bayern München, Paris Saint-Germain og Manchester United har meldt sig ind i kampen om midterforsvaren. Ledelsen har dog for nu forholdt sig i ro, da man er klar over, at uruguayaneren har stor betydning for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er dog samtidig meget afhængige af at generere indtægter fra spillersalg for at nå i mål med Financial Fair Play, og et salg af Araújo kan derfor være løsningen. Der har derfor været store spekulationer om, hvor forsvarsspilleren spiller efter sommerferien.

Barca har dog angiveligt tilbudt Araújo en kontraktforlængelse, da hans nuværende aftale udløber om to år. Uruguayneren har dog ifølge avisen Mundo Deportivo endnu ikke svaret på tilbuddet, som han også tidligere er blevet meldt utilfreds med.

Det har nu fået sportsdirektør Deco til at efterspørge et svar fra midterforsvaren og hans agenter, Edmundo Kabchi og Edoardo Crniarel. Catalanerne har tilbudt Araújo en stor lønstigning, i takt med hans øgede betydning for Barca, og de indledende samtaler skulle da også være gået godt.

Uruguayanerens manglende svar har dog skabt en del bekymring hos ledelsen, der ønsker at få styr på truppen til næste sæson. Barca er derfor meget opsat på at få en afklaring på forsvarsspillerens situation, og hvis der intet sker, er det ikke utænkeligt, at det kan ende med et salg til sommer.

araujo83F

.:FORSIDE:.