fbpx

Avis: Gündogan og Raphinha møder først op i USA

FCBARCELONA.DK - 25.07.24

 


Det var ventet at Ter Stegen, Gündogan og Raphinha ville møde op i Barcelona efter ferien i denne uge, men nu er der forlydender om, at de to sidstnævnte først støder til holdet på mandag, når de ankommer til USA.

Ferien er ved at slutte for de spillere, der har deltaget ved slutrunderne ved EM og Copa América. Andreas Christensen og Robert Lewandowski vendte tilbage i mandags og næste hold var ventet denne uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går så man Marc-André ter Stegen på træningsanlægget, dog uden at træne, men det viser, at han er tilbage i den catalanske hovedstad. Tyskeren deltog ved EM uden at spille et eneste minut, så han bør være 100% fit og klar til den nye sæson.

Barca-keeperen havde dog ikke selskab af sin landsholdskollega Ilkay Gündogan. Midtbanespilleren er netop rejst til New York med sin kone for at holde de sidste feriedage og planen skulle være, at støde til Barca-delegationen i Orlando på mandag. Dette sker med klubbens accept. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Raphinha bruger sig ferie hjemme i Brasilien og her giver det ingen mening at rejse til Barcelona, for derefter at rejse tilbage over Atlanten til USA kort efter. Derfor ser man også først Raphinha på mandag i Orlando.

raphinha59F

// Raphinha // Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.