fbpx

Pau Victor: 'Jeg græd af glæde da Barca ringede'

FCBARCELONA.DK - 07.09.24

 


Pau Victor gjorde det så godt med Barca Atlétic i sidste sæson, at klubben valgte at hente angriberen permanent fra Girona. Nu fortæller Pau Victor hvor meget det betyder for ham, at være en del af førsteholdet.

Barca lejede Pau Victor i sidste sæson hos Girona og den nu 22-årige angriber greb chancen flot. Han blev straks stamspiller og sluttede sæsonen som holdets topscorer. Efter sæsonen tog han så tilbage til Girona med håbet om, at Barca ville vende tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Mit ønske var at vende tilbage, men det afhang ikke af mig og flere ting skulle gå op i en enhed. Min repræsentant sagde at jeg skule være klar ved telefonen, for de kunne ringe når som helst, så jeg tog på ferie og holdt øje med telefonen' indleder Pau Victor om forløbet, i en snak med klubbens webkanal Barca One.

Der skete dog ikke noget lige med det samme. 'Jeg begyndte træningen med Girona og var meget nervøs, for jeg håbede dagen ville komme. Så ringede min repræsentant og sagde, at Girona havde sagt OK. Min første reaktion var at græde. Jeg omfavnede min kæreste og ringede til min familie. Det var et meget smukt øjeblik og vi gik alle ud for at spise' fortæller han videre.

Også det første møde med Hansi Flick får en kommentar. 'Han fortalte mig, at han var meget glad for, at jeg var en del af holdet og at han troede på mig. Det var en kort snak, men vi har senere lært hinanden at kende' kommer det fra Pau Victor.

Til sidst fortæller han om sine første oplevelser på banen, da holdet var på træningsophold i USA. 'Det var lidt svært at tage det hele ind, som da jeg debuterede mod City og scorede, men jeg blev kåret til bedste spiller i de to første kampe' afslutter han.

pauvictor3F

// Pau Victor
.:FORSIDE:.