fbpx

Officielt: Barca henter Pau Victor i Girona

FCBARCELONA.DK - 25.07.24

 


I går aftes meldte Barca offcieitl ud, at man har tegnet kontrakt med den 22-årige angriber Pau Victor, som klubben lejede i sidste sæson til andetholdet Barca Athletic. Planen er at Pau Vicgtor tager med førsteholsdet til USA.

Pau Victor blev topscorer for Barca Athletic i sidste sæson, hvor han nettede 20 gange i 39 kampe. Angriberen var lejet i Girona, men den gode sæson fik Barca til at forhandle om et klubskifte. Det er nu faldet på plads og Barca betaler 2,5 mio. euro plus nogle variabler for Pau Victor. Samtdig fortæller klubben, at man har indgået en kontrakt frem til 2029.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport vil Pau Victor nu tilslutte sig førsteholdets træning og tage med på holdets tur til USA, hvor han kan forvente spilletid i træningskampene mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

Her får Pau Victor mulighed for at vise sig frem for Hansi Flick og måske tilkæmpe sig en permanent plads i førsteholdstruppen. Alternativet er en udlejning og flere klubber i La Liga står tilsyndeladende i kø for at låne den målfarlige spiller.

pauvictor3F

// Pau Victor
.:FORSIDE:.