Mål og assist af Lewandowski i polsk sejr

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

Robert Lewandowski er kommet godt fra start i denne sæson med Barca og i går fortsatte han de samme gode takter i en landskamp for Polen i Nations League. Her både scorede han og lagde assist i sejren over Skotland.

Fire mål i de fire første kampe for Barca taler sit tydelige sprog om en veloplagt og skarp Lewandowski denne sæson, hvor han tydeligvis er godt tilfreds med valget af Hansi Flick som ny træner.

Det var således en Lewandowski med selvtillid der mødte ind i den polske landsholdslejr denne uge og i går kvitterede han så med en assist til Polens første scoring i 2-3 sejren ude over Skotland, hvorefter han kort inden pausen omsatte et straffe til en 0-2 føring.

Barca-angriberen blev taget ud efter 72 minutter efter en god indsats for landsholdet. På det tidspunkt stod det 1-2 og kort efter udlignede skotterne til 2-2. Polen fik dog hevet sejren hjem i overtiden.

Allerede søndag venter næste opgave for Lewandowski, når Polen møder Kroatien i endnu en udebanekamp.