fbpx

Barca tager til Girona med behov for at vinde

FCBARCELONA.DK - 15.09.24

 


La Liga er i gang igen efter landskampspausen og for Barca handler det om en svær opgave ude mod Girona, et opgør der spilles i eftermiddag. Her har holdet behov for at bygge videre på den flotte sæsonstart.

Barca har lagt ud med fire sejre i de første fire runder af ligaen, så formen burde være på plads, men holdet har det ofte svært umiddelbart efter en landskampspause, hvor mange af spillerne har været i aktion for deres landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


En anden faktor der gør dagens kamp svær for Barca er, at de i sidste sæson tabte både ude og hjemme mod Girona, begge gange med 4-2. Den catalanske lillebror var den store overraskelse sidste sæson, hvor de sluttede på en overraskende tredjeplads i ligaen.

Denne sæson har Girona også lagt fint ud, med syv point i de første fire kampe, hvilket indbringer dem en femplads i tabellen, så der venter ikke Barca nogen nem opgave på det lille Estadi Montilivi.

For Barca vil det svære et stort skridt tilbage at tabe endnu en gang til Girona, for et nederlag vil pludselig skabe ny tvivl om holdets formåen. Kampen i dag er startskuddet på et hæsblæsende program, og her vil en sejr være et godt rygstød til det der venter.

Hansi Flick kan glæde sig over, at det kun var Fermín López der vendte hjem fra landskampspausen med en skade og dermed kan han stille med samme hold, som har lagt så godt ud på sæsonen.

Kampen mod Girona fløjtes i gang kl. 16.15 og den kan ses på TV2 Sport X.

gol7F

// Girona
.:FORSIDE:.