fbpx

Flick: 'Jeg er glad for hvordan holdet spillede'

FCBARCELONA.DK - 15.09.24

 


Hansi Flick var godt tilfreds, da han mødte pressen efter 4-1 sejren over Girona. Han roste den måde holdet spillede på og han følte, at sejren både var fortjent og kunne være blevet større. Derudover var der ros til Lamine Yamal.

'Sæsonen er kun lige begyndt, men vi spillede godt i dag og var koncentrerede. Vi pressede dem godt og vores første mål var utroligt og meget flot. Det var en hård kamp, hvor vi har fortjent sejren. Girona spillede godt, men vi lagde godt ud og fortjente at vinde' indledte han.

Her er hvad Flick også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen til den gode sæsonstart:
'Vi har trænet meget hårdt og forbereder os godt til hver kamp. Vi skal tage et skridt af gangen, men målet er at vinde. Vi er inde i en god periode og sådan skal vi fortsætte. Vi må ikke stoppe op'.

Vurdering af holdets præstation:
'I de første minutter så jeg, at vi er et kompakt hold. Vi skabte mange chancer i dag og kunne have scoret to eller flere mål yderligere. Jeg er meget glad for, hvordan holdet spillede'

Lamine Yamals to mål:
'Jeg glad for at Lamine scorede, for han plejer at lægge op, ikke score. Han gjorde en forskel. Lamine spillede en rigtig god kamp og vi afsluttede godt på de chancer vi havde'.

Pedris fejrede sit mål med Flick:
'Hvis man vil spille, skal man fejre det med mig (sagt med et stort smil, red.). Inden kampen havde jeg sagt til ham, at han ville score i dag og derfor kom han ud og fejrede det med mig'.

Dommerpræstationen:
'Dommerne er gode og jeg fokuserer på mit hold. Hvis der sker noget, har vi VAR. Jeg bruger ikke dommerne som undskyldning. Jeg synes de har gjort det godt i vores fem kampe'.

Olmo udgik med blødende næse:
'Vi må se på det, men det må vente til i morgen, hvor han skal undersøges af en læge. Vi håber det ikke er noget alvlorligt'.

Kampen mod Monaco på torsdag:
'Vi møder Monaco og har kampe hver tredje dag, så det bliver ikke let, men vi tager en kamp af gangen. Vi glæder os til den kamp, som alle har ventet på'.

flick20F

// Girona // Hansi Flick
.:FORSIDE:.