fbpx

Hansi Flick: 'Vi tror på os selv efter fire sejre'

FCBARCELONA.DK - 14.09.24

 


Hansi Flick har holdt pressemøde forud for søndagens udekamp mod Girona. Her understregede han vigtigheden af, at holdet fortsætter i samme spor efter deres fire sejre, og samtidig så han frem mod en svær opgave.

'Jeg har sagt til spillerne, at vi efter vores fire sejre skal fortsætte på samme måde. Det bliver svært, for Girona spiller godt fodbold på et højt niveau, men vi tror på os selv efter vores fire sejre. Vi skal være 100% klar fra start og alle skal yde det maksimale' indledte han.

Her er hvad Flick også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Indtrykket af Girona:
'De gjorde det godt i sidste sæson og jeg har set mange af deres kampe. Det har imponeret mig hvad deres træner udretter. Det handler om en kamp på Champions League niveau'.

Hvad bliver afgørende:
'Vi ved at boldbesiddelsen er et af Gironas stærke punkter, så vi skal presse godt og forsvare os som et hold. Det bliver en stor kamp for vores forsvar. Vi er klar og det viser vi forhåbentlig i morgen. Hvis vi kommer i boldbesiddelse, har vi gode chancer for at vinde kampen'.

Hvem bør vinde Ballon d'Or?
'Det er et godt spørgsmål, men det er ikke mit job at mene noget om det. Der er så mange fantastiske fodboldspillere og jeg vil ikke udtale mig om det'.

Kommer Eric García i aktion?
'Han gør det rigtig godt ved træningen og vi har endnu ikke besluttet os for startelleveren, men selvfølgelig kan han være med'.

Ansu Fati er ikke udtaget:
'Vi er meget glad for, at have ham blandt os igen og der kommer flere muligheder de kommende uger. Vi har fokus på ham til på torsdag'.

Raphinhas flotte sæsonstart:
'Alle yder det maksimale. Når man ser Raphinhas udvikling fra sidste sæson kan man se, at han er på toppen og har en afgørende rolle. Han er brilliant og jeg elsker at se ham spille. Han giver sig 100% og udstråler energi og positivitet'.

Lamine Yamals udvikling:
'Jeg synes Lamine spiller på et højt niveau, men med hans alder skal og kan han forbedre sig. Det er fantastisk at se ham træne hver dag, men han skal forbedre sig og arbejde hårdt. Hvis han vil blive en stor spiller, må han ikke slappe af. Han skal fortsætte'.

Torsdagens kamp mod Monaco:
'Jeg tænker ikke på kampen på torsdag. Jeg er fuldt fokuseret på i morgen. Det er i morgen det gælder og al min energi vil være i Girona'.

flick18F

// Girona // Hansi Flick
.:FORSIDE:.