fbpx

Billetter

FCBARCELONA.DK - 14.09.19

© Getty Images


FCBARCELONA.DK får mange henvendelser fra folk der ønsker at købe billetter til Barca's kampe på Camp Nou. Vi sælger ikke billetter, men nedenfor forsøger vi at give overblik over de forskellige muligheder der er.

Det er ikke altid lige nemt at planlægge en rejse til Barcelona for at se fodbold. Først 2-3 uger inden en kamp afgøres det nemlig præcist hvornår den spilles. Er der tale om en ligakamp i weekenden, kan det for så vidt blive alt fra fredag aften til mandag aften at kampen lægges. Det kan gøre det svært at bestille flybilletter i god tid. Oftest spiller Barca dog lørdag eller søndag.

Uanset hvor man sidder på Camp Nou, har man et glimrende udsyn over banen. Vi anbefaler dog ikke at man sidder for højt oppe, for så synes spillerne meget små nede på banen og de kan være svære at skelne fra hinanden - især hvis man sidder højt bag et af målene. Når man rejser så langt for at se en fodboldkamp, bør det ikke være billetten man sparer penge på.

Vi anbefaler vores brugere at benytte sig af LA Travel, som er specialister i netop fodboldrejser til Barcelona. De hjælper dig med alt lige fra fly, hotel og billetter og så endda til lave priser. De kan også sørge for, at i kommer til at sidde sammen på Camp Nou, som ellers kan være vanskeligt hvis man selv bestiller gennem klubbens hjemmeside. Vigtigst af alt er du med en pakkerejse fra LA Travel sikret i tilfælde af forsinkelse eller afslysning af fly, flytning af kamp eller andre uforudsete ændringer. Det er du ikke hvis du bestiller det hele på egen hånd.

Få en snak og et tilbud fra LA Travel ved at udfylde formularen herunder.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Du kan besøge LA Travel hjemmeside ved at klikke her

Hvis man alligevel vil arrangere turen selv, kan man også købe billetter til kampene direkte på FC Barcelonas officielle hjemmeside. Her vælger man selv hvor man vil sidde på stadion og som noget forholdsvist nyt, kan man til de fleste kampe selv printe billetterne hjemmefra. Man kommer til billetsiden under kampprogrammet.

Klik her for at komme til klubbens billetside

Køber man billetter direkte gennem klubben kan det være svært at finde to eller flere sammenhængende pladser, især hvis man vil sidde godt. Det skyldes, at cirka 85.000 af de 99.000 pladser er besat af medlemmer med sæsonkort. Mange af disse plejer dog at frigive deres pladser hvis de ikke selv kan komme og det betyder, at antallet af ledige sæder øges efterhånden som kampen nærmer sig. Det er specielt de sidste par uger, at pladserne frigives.

En anden mulighed er at købe billetter ved billetlugerne ved Camp Nou. Her er priserne de samme som på hjemmesiden og man kan få hjælp til at finde de bedst mulige pladser. Man kan betale med Visakort, Mastercard og Diners.

Man kan også købe billetter i "la Caixa" som er det største lokale pengeinstitut med mange afdelinger. Billetterne kan trækkes i "la Caixa"s automater (Servi Caxia) hvis du har Visakort, Mastercard eller Diners. Har du problemer, kan du altid kontakte personalet i "la Caixa" for at få hjælp.

Det er også muligt at købe billetter på nettet hos diverse agenter og bureauer. Desværre er der mange der er blevet snydt når de har købt på nettet, især på udenlandske sites. Vi anbefaler, at man bruger vores partner LA Travel, som er specialister i Barca-rejser og som er blandt de største i hele Skandinavien.

Klik her for at komme til LA Travel

Det er umuligt at finde billetter til ligakampene mod Real Madrid via klubbens hjemmeside, idet klubbens mere end 170.000 medlemmer har fortrinsret til disse pladser. Vi man sikre sig en plads til El Clásico mellem Barca og Madrid på Camp Nou, skal man købe en fodboldrejse hos LA Travel.

.:FORSIDE:.