fbpx

Billetter

FCBARCELONA.DK - 14.09.19

© Getty Images


FCBARCELONA.DK får mange henvendelser fra folk der ønsker at købe billetter til Barca's kampe. Vi sælger ikke billetter, men nedenfor forsøger vi at give overblik over de forskellige muligheder der er.

Det er ikke altid lige nemt at planlægge en rejse til Barcelona for at se fodbold. Først 2-3 uger inden en kamp afgøres det nemlig præcist hvornår den spilles. Er der tale om en ligakamp i weekenden, kan det for så vidt blive alt fra fredag aften til mandag aften at kampen lægges. Det kan gøre det svært at bestille flybilletter i god tid. Oftest spiller Barca dog lørdag eller søndag.

Uanset hvor man sidder på stadion, har man et glimrende udsyn over banen. Vi anbefaler dog ikke at man sidder for højt oppe, for så synes spillerne meget små nede på banen og de kan være svære at skelne fra hinanden - især hvis man sidder højt bag et af målene. Når man rejser så langt for at se en fodboldkamp, bør det ikke være billetten man sparer penge på.

Vi anbefaler vores brugere at benytte sig af LA Travel, som er specialister i netop fodboldrejser til Barcelona. De hjælper dig med alt lige fra fly, hotel og billetter og så endda til lave priser. De kan også sørge for, at i kommer til at sidde sammen på stadion, som ellers kan være vanskeligt hvis man selv bestiller gennem klubbens hjemmeside. Vigtigst af alt er du med en pakkerejse fra LA Travel sikret i tilfælde af forsinkelse eller afslysning af fly, flytning af kamp eller andre uforudsete ændringer. Det er du ikke hvis du bestiller det hele på egen hånd.

Få en snak og et tilbud fra LA Travel ved at udfylde formularen herunder.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Du kan besøge LA Travel hjemmeside ved at klikke her

.:FORSIDE:.