fbpx

Williams-handel kan fastlåse Barca i resten af vinduet

Anders Lang Jensen - 25.07.24

 


Rent økonomisk nærmer Barca sig en situation denne sommer, hvor klubben er i stand til at indløse Nico Williams’ frikøbsklausul på 58 millioner euro. Prisen er inden for rækkevidde, men den manøvre kan også fastlåse klubben.

Der er overhovedet ingen tvivl om, at Athletic Club Bilbaos Nico Williams er den klokkeklare førsteprioritet at få hentet til Barca. Meget tyder på, at det bliver muligt og kommer til at ske, men ved at bruge den store millionsum kan det begrænse mulighederne til andre transfers.

Ifølge avisen Sport er Barca-ledelsen også klar over, at indløser man Nico Williams’ frikøbsklausul, vil der ikke være mulighed for at lave andre transfers lige foreløbigt. Det er medmindre, at man lykkes med at sælge andre spillere permanent videre denne sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop det at sælge spillere videre bliver dog en særdeles svær opgave for Barca. Der er spillere som skal videre, men deres høje løn, og måske begrænsede interesse, gør det svært at sælge til en anden klub.

Derfor er muligheden størst for at udleje dem, men de manglende transferindtægter vil altså fastlåse Barcas muligheder. Her kan nævnes spillere som blandt andre Clement Lenglet og Ansu Fati.

Lykkes det ikke at sælge andre spiller permanent for fornuftige transfersummer, kan meget pege i retning af, at Nico Williams i sidste ende kan blive Barcas eneste handel denne sommer. Også selv om man har flere andre prioriteter – for eksempel at hente João Cancelo igen til at styrke højreback-positionen.

nicowilliams10

// Nico Williams
.:FORSIDE:.