fbpx

Yamals utrolige stime stoppede mod Serbien

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

 


Lamine Yamal var klart bedste spiller for Spanien, da europamestrene måtte nøjes med 0-0 ude mod Serbien i går aftes. Det var første gang i ni kampe, at Lamine Yamal måtte gå fra banen uden at score eller lægge assist.

Yamal bliver ved med at lægge på sit niveau og i går mod Serbien var det den 17-årige spiller der var toneangivende i Spaniens første kamp siden de vandt EM i sommer. Det var Yamal der ledede den spanske offensiv, men holdet kom aldrig op i de omdrejninger, man så ved EM-slutrunden i Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det endte målløst og dermed sluttede Lamine Yamals flotte stime efter otte kampe i træk, hvor han enten havde scoret eller lagt assist.

Stimen startede i EM 1/8-finale med en assist til en scoring mod Georgien og i kvartfinalen mod Tyskland var det Olmo der blev sat op af Yamal. I semifinalen scorede Yamal et flot mål mod Frankrig, mens han i finalen mod England lagde op til en scoring af Nico Williams.

Yamal fortsatte i samme spor med Barca i ligaen, hvor han er noteret for assists mod Valencia, Rayo Vallecano og Valladolid, mens han scorede mod Athletic Club Bilbao.

Lamine Yamal spillede hele kampen, mens Dani Olmo spillede 72 minutter. Pedri spillede det sidste kvarter og Ferran Torres de sidste 10 minutter.

Spaniens næste kamp er på søndag, hvor de møder Schweiz på udebane.

yamal9F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.