fbpx

Startopstillingen til i dag giver næsten sig selv

FCBARCELONA.DK - 15.09.24

 


Hansi Flick må fortsat slås med mange skader i truppen og da holdet samtidig har klaret sig flot i starten af sæsonen, ændrer tyskeren næppe på startopstillingen fra seneste kamp, når holdet i eftermiddag møder Girona.

Flick har 21 spillere med til Girona, men han må fortsat undvære skadede spillere som Gavi, Frenkie de Jong, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Fermín López, Ans Fati og Marc Bernal. Det betyder en del unge og uprøvede spillere i dagens trup mod Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor er der ingen der forventer ændringer i startopstillingen, der med stor sandsynlighed kommer til at se således ud: Ter Stegen, Koundé, Cubarsí, Martínez, Balde, Casadó, Pedri, Olmo, Raphinha, Yamal og Lewandowski.

Det vil betyde en bænk med Peña, Kochen, Eric García, Sergi Domínguez, Hector Fort, Gerard Martín, Guillermo Fernández, Pablo Torre, Ferran Torres og Pau Victor.

Her er det reelt kun Eric García og Ferran Torres der kunne gøre sig forhåbninger om en plads i startopstillingen, men det sker næppe, da Flick ikke forventes at ændre på det hold der sikrede 7-0 sejren over Valladolid for to uger siden.

Kampen mod Girona fløjtes i gang kl. 16.15 og den kan ses på TV2 Sport X.

hold6F

// Girona
.:FORSIDE:.