fbpx

Agent: 'Barca afslog 250 mio. euro fra PSG for Yamal'

FCBARCELONA.DK - 15.09.24

 


Ifølge spilleragenten Andy Bara, kunne Barca med et snuptag have løst alle sine økonomiske problemer denne sommer, da PSG tilbød 250 euro for Lamine Yamal. Det var dog et tilbud som man aldrig overvejede at tage imod.

250 millioner euro for en spiller der lige var fyldt 17 år, var angiveligt hvad Paris Saint-Germain var klar til at lægge på bordet for Lamine Yamal. Franskmændene forsøgte tilsyneladende at udnytte Barcas svage økonomi til at friste med et astronomisk tilbud, der ville have gjort Yamal til den dyreste spiller i historien.

Artiklen fortsætter under annoncen


'En ting som jeg ved er, at Barca afslog et stort tilbud på Lamine Yamal fra PSG, der lå omkring de 250 mio. euro' lød det i går fra agenten Andy Bara, der ellers ikke repræsenterer Yamal, men derimod Dani Olmo.

Bara kom også med en afsløring omkring Barcas køb af netop Dani Olmo. 'Vi modtog mange tilbud på Dani, hvor 3-4 af dem var fra store klubber. Jeg vil ikke nævne klubberne, men Dani ønskede at tage til Barca. Vi havde fornemmelsen af, at det ville være det perfekte sted for ham, og Dani ville gerne hjem' fortsatte han ifølge avisen Sport.

yamal4F

// Dani Olmo // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.