fbpx

Barca fik en perfekt start efter landskampspausen

FCBARCELONA.DK - 16.09.24

 


De største klubhold med mange landsholdsspillere, har ofte problemer i den første kamp efter en landskampspause. Sådan var det dog ikke i går for Barca, der med 4-1 sejren over Girona fik en perfekt start på et meget hårdt program.

Barca var under pres i går, da de gæstede Girona på Estadi Montilivi. I sidste sæson vandt Girona begge indbyrdes opgør og samtidig måtte Barca se Real Madrid mindske afstanden til kun ét point, da de hvide lørsag besejrede Real Sociedad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det pres modstod holdet dog med bravour, for ikke blot blev kampen i Girona vundet, det skete også på overbevisende vis med en sejr på 4-1, en sejr der sagtens kunne være blevet større.

Dermed fortsatte Barca de flotte takter fra før landskampspausen, der bød på fire sejre i træk. Pausen har ikke sat sine spor og det er en rigtig godt nyhed op til et hårdt program, med to kampe om ugen i fire uger.

Det flotte sejr over Girona kan ikke undgå at øge holdets selvtillid forud for den første opgave i Champions League på torsdag, hvor Barca gæster Monaco. Derfor kan sejren over Girona vise sig mere værdifuld end de tre point der kom på kontoen.

gol8F

// Girona
.:FORSIDE:.