fbpx

Flick: 'Jeg er virkelig imponeret over La Masia'

FCBARCELONA.DK - 18.09.24

 


Hansi Flick har holdt pressemøde som optakt til torsdagens udekamp mod Monaco i Champions League. Her så han frem mod en svær opgave, og roste samtidig det arbejde som der udføres i akademiet La Masia.

'Vores idé er at spille godt og vi har gjort det godt med intensitet og med vores presspil. Allerede da jeg ankom så jeg, at holdet besidder stor kvalitet og da landsholdsspillerne vendte tilbage, blev det kun endnu bedre. Det var utroligt' indledte ham om sit indtryk af holdet.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampen mod Monaco:
'I morgen venter der os en god og stærk modstander. Vi står i en ny situation, i Champions League. Vi tager fat på den bedste turnering i verden. Vi er alle klar og på rette vej, men fodbold er ikke altid retfærdigt og vi må se, hvad der sker i morgen'.

Forklaringen på den gode sæsonstart:
'Jeg ønsker at give spillerne nogle idéer og en filosofi, men spillet skal skabes ved hver eneste træning og på banen. Det ser vi resultaterne af. Holdet spiller godt og de seneste resultater har været meget stabile. Det er nøglen til vores succes'.

Dani Olmos skadesfravær:
'Der er altid svært at finde en erstatning for en spiller. Dani har kvaliteter med bolden, foran målet og i generobringerne, men vi må acceptere skaden. Jeg håber vi kan spille på samme måde uden ham'.

Fætrene Guillermo og Toni Fernández er udtaget:
'De begyndte at arbejde med mig, da de var 15 år og nu er de 16 og bliver bedre. Jeg er virkelig imponeret over hvordan La Masia skaber spillere, udvikler og forbedrer dem. Når vi får brug for en spiller fra eget hus, ved vi at kvaliteten er til stede. Jeg er ikke i tvivl om, at de vil spille godt'.

14 af 23 udtagne spillere er fra La Masia:
'La Masia er Barcelonas identitet og de kan være stolte af deres arbejde. Man kan se hvor mange spillere fra La Masia der er i truppen. De er klar til at tage næste skridt og blive endnu bedre'.

De mange skader i truppen:
'De seneste uger er gået langsomt fremad med spillerne. Ansu har kunnet træne godt og Gavi træner også, selvom det ikke er 100%, ligesom De Jong. Når det gælder Fermín, føler jeg mig lidt ansvarlig. Ingen ønskede at han skulle droppe U21-landsholdslejren og jeg talte med ham om det, så jeg føler mig lidt skyldig, for nu har vi brug for ham. Vi skal passe på spillerne'.

Hvilken rolle får Ansu Fati:
'Jeg ved ikke hvor meget spilletid han får, men han er klar. Jeg kender hans favoritposition, men vil ikke afsløre noget her. Han nyder det meget på banen og har scoret mange mål ved træningen. Vi har brug for spillere som ham'.

Målsætningen for Champions League:
'En klub som Barca ønsker at vinde titler og Champions League er den bedste turnering i verden. Alle spiller på et højt niveau og vi skal være klar til at spille mod de bedste. Hvis du ikke yder 100%, hører du ikke til i denne turnering'.

flick1F

// Hansi Flick // Monaco
.:FORSIDE:.