fbpx

Flick brugte flere timer med Bernal på hospitalet

Peter Vyff - 19.09.24

 


Barca mistede for et par uger siden Marc Bernal for sæsonen, da han pådrog sig en alvorlig knæskade. Stortalentet er efterfølgende blevet opereret, og nu er det kommet frem, at han under hans indlæggelse fik besøg af Hansi Flick.

Det helt store stjerneskud i starten af sæsonen var Marc Bernal, der efter en imponerede indsats i holdets pre-season, pludselig gjorde sig gældende som starter for Barca. Men efter blot tre kampe inde i sæsonen, tog hans karriere en skidt drejning, da han pådrog sig en knæskade mod Rayo Vallecano.

Stortalentet har sidenhen måtte lade sig operere, og han forventes at være ude i mindst et år og vender derfor først tilbage i næste sæson. Det er et hårdt slag for den 17-årige Bernal, der dog har kunne søge støtte hos Hansi Flick, der kort tid efter operationen tog sig tid til at besøge teenageren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det fortæller radiostationen Catalunya Radio, der forleden kunne berette, hvordan den tyske træner gjorde sit for at få humøret op hos den unge midtbanespiller. Under Bernals indlæggelse, der varede flere dage, skulle han have fået besøg af Flick, der brugte adskillige timer med ham på hospitalsgangen.

Cheftræneren forsøgte at opmuntre Bernal, samt havde han medbragt en bog med titlen: 'How to overcome limits', der giver hjælp til at komme igennem svære udfordringer. Tyskeren skulle samtidig have skrevet en personlig besked i bogen til Bernal, hvor han opfordrede ham til ikke at bekymre sig for meget, og at det vigtigste er at komme stærkt tilbage.

Flick afsluttede besøget med at understrege, at midtbanespilleren har potentialet til at blive en af fremtidens helt store spillere, og hele besøget skulle have rørt Bernal dybt. Tyskeren fortsætte derfor med at give prøver på hans gode mandskabspleje, som flere af hans spillere også har givet ham stor ros for i adskillige interviews i medierne.

// Marc Bernal // Hansi Flick
.:FORSIDE:.