fbpx

Ferran Torres' har imponerende statistik i Europa

Peter Vyff - 19.09.24

 


Barca skal i aften forsøge at få en god start på dette års Champions League ude mod Monaco. Catalanerne har derfor brug for en god præstation af alle spillere, deriblandt Ferran Torres, der historisk set har gjort det godt i turneringen.

Så er ventetiden ovre, og i aften er det også Barcas tur til at træde ind i Champions League, der i denne sæson har introduceret et nyt turneringsformat. Det betyder, at Barca skal møde i alt otte modstandere, og den første modstander på programmet er i aften AS Monaco, som man møder på udebane.

Monegaskerne besejrede tidligere i denne sæson netop Barca i kampen om Joan Gamper-trofæet, og der er derfor lagt op til den store revanche. Catalanerne døjer dog fortsat med en række skader, og startopstillingen kommer derfor til at se en smule anderledes ud en normalt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick må nemlig se bort fra både Fermín López og Dani Olmo på midtbanen, og her nævnes Raphinha som den mest oplagte erstatning på den forreste del af midtbanen. Det åbner op for en plads på kanten, og her kan det blive til en sjælden startplads til Ferran Torres, der har brugt det meste af sæsonen som indskifter.

Spanieren kan dog viste sig at blive en afgørende spiller for Barca, da han har en særdeles god statistik i Champions League. Kantspilleren har nemlig scoret imponerede 8 mål og bidraget med 2 assists i de 21 kampe, som han har spillet for Barca i turneringen.

Ydermere har Torres scoret 14 mål i hans 21 kampe for Valencia og Manchester City i europæisk sammenhæng, som han spillede for inden han ankom til Barca. Spanieren har derfor været en ganske iøjnefaldende spiller i Champions League, og forhåbentlig kan han fortsætte formen i aften mod Monaco og sørge for, at klubben for en god start i jagten på CL-trofæet.

// Ferran Torres
.:FORSIDE:.