fbpx

Ferran Torres ser ud til endelig at vende tilbage

FCBARCELONA.DK - 25.03.24

 


Efter næsten to måneder udenfor banen grundet en lårskade, ser det langt om længe ud til, at Ferran Torres står foran et comeback. Her skal han forsøge at finde frem til det høje niveau han leverede på inden skaden.

Det var i slutningen af januar, at Torres måtte forlade banen i en kamp mod Osasuna, hvor han pådrog sig en skade i det ene baglår. Siden har han kæmpet for at blive klar, men vejen tilbage blev længere end først forventet.

Noget tydede på, at Torres var på vej tilbage for tre uger siden og Xavi udtalte sig flere gange optimistisk om en snarlig tilbagevenden. Både til kampene mod Napoli og Atlético Madrid lignede det et comeback til Torres, men trænerstaben tøvede i frygt for, at skaden kunne vende tilbage.

Med landskampspausen har angriberen haft optimale forudsætninger for roligt at bygge formen og den fysiske styrke op, så han kan stå til holdets rådighed på lørdag, når Las Palmas lægger vejen forbi den catalanske hovedstad.

Torres var i glimrende form da han blev skadet og han var reelt holdets mest målfarlige spiller i januar måned, hvor han blandt andet scorede hattrick mod Betis. Nu skal spanieren forsøge at finde samme skarphed frem i den afgørende del af sæsonen.

torres5F

// Ferran Torres
.:FORSIDE:.