fbpx

Laporta: 'Vi afslog tilbud på 200 mio. euro for Yamal'

FCBARCELONA.DK - 24.03.24

// Lamine Yamal

Der har været rygter om et massivt tilbud på Lamine Yamal fra PSG og nu afslører præsident Joan Laporta, at Barca har takket nej til massive 200 mio. euro. Han fortæller også om tilbud på flere andre af klubbens unge talenter.

Det er i en podcast at Laporta fortæller om de tilbud, som er tikket ind på klubbens unge profiler. 'Der kommer tilbud på en spiller som Lamina Yamal, på 200 mio. euro, hvor vi sagde nej. Det gjorde vi fordi vi tror på knægten og hans sportslige udvikling, og vi er ikke tvunget til noget, tværtimod' kommer det fra Barca-præsidenten i følge avisen Sport.

Og Yamal er ikke den eneste som Barca kunne sælge, hvis de ville. 'Der er kommet tilbud på Alejandro Balde, Fermín og et meget stort på Gavi, Pedri, De Jong og Araujo, men dem vil vi ikke sælge. Blot med de spillere jeg nævner, ville vi være på omkring 1.000 mio. euro i indtægter' fortsætter han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta slår dog samtidig fast, at det er op til spillerne selv, hvis de vil væk. 'Hvis der er nogle der mener, at de spiller for lidt og derfor ønsker at rejse...., men vi er meget tilfredse med alle' siger han videre.

Præsidenten blev også spurgt til mulighederne for at beholde Joao Félix og Joao Cancelo. 'Vi ønsker at de begge fortsætter her hos os, om det bliver på en lejeaftale med en aftalt købspris, eller en aftale som den vi har nu. Vi er længst med forhandlingerne om Cancelo, når det gælder prisen. Når det gælder Félix, venter vi på at komme frem til en pris' svarer han.

Til sidst er det mulighederne for trofæer denne sæson der bliver kommenteret. 'Der er muligheder, men hvis vi vil vinde ligaen, skal vi vinde på Bernabeu. Det er ikke umuligt og derefter vil der restere seks kampe, hvor ingen af os får det nemt. Ligaen er ikke afgjort og vi kæmper for at vinde den. Og Champions League på Wembley? Jeg vil meget gerne til finalen og vinde den. Nu må vi se om vi kan besejre PSG og vinderen af kampen mellem Atlético og Dortmund' afslutter Laporta.

yamal66F

.:FORSIDE:.