fbpx

Kimmich åbner op for forlængelse med Bayern

FCBARCELONA.DK - 15.09.24

// Joshua Kimmich

Joshua Kimmich står helt sikkert meget højt på Hansi Flicks ønskeseddel til næste sommer, hvor midtbanespilleren vil være transferfri. Nu udtaler Kimmich imidlertid, at han er klar til at tale forlængelse med Bayern.

Kimmich blev rygtet kraftigt til Barca denne sommer, men Bayern München ville ikke forhandle og Barca havde ikke pengene til for alvor at gå efter tyskeren, så det endte i ingenting.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kimmichs nuværende kontrakt udløber næste år og der har været spekulationer om, at Hansi Flick ville hente sin landsmand til Barca til næste sæson, hvor spilleren altså kan hentes kvit og frit.

Nu tyder meget på, at Kimmich i stedet bliver hvor han er. 'Jeg er klar til at tale med klubben. Det er altid rart at føle opbakningen fra klubben. Lige nu nyder jeg det bare. Det er vigtigt at vinde kampene' har han udtalt ifølge avisen Sport.

Udtalelsen skaber forventninger om, at Bayern og Kimmich får aftalt en forlængelse på plads inden årsskiftet, så han ikke er i spil til vinterens transfervindue i januar. Dermed må Flick nok indse, at Barcas hold ikke bliver forstærket med Kimmich.

kimmich1F

.:FORSIDE:.