fbpx

Lewandowski klagede over smerter efter landskamp

FCBARCELONA.DK - 06.09.24

 


Frygten for flere skader i Barcas trup er øget efter nogle udtalelser i går fra Robert Lewandowski efter Polens landskamp mod Skotland. Her afslørede han, at årsagen til at han udgik efter 72 minutter var muskelsmerter.

Lewandowski blev skiftet ud efter 72 minutter og umiddelbart tydede intet på, at en skade var årsagen til udskiftningen. Efter kampen forklarede Barca-angriberen så den præcise årsag til, at han ikke kunne fortsættte.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg følte noget generede og også nogle smerter. Jeg var klar over, at hvis jeg risikerede noget, kunne det blive meget værre i morgen eller overmorgen. For kroppens og mit helbreds skyld, tog jeg beslutningen om at forlade banen. Sæsonen bliver meget krævende, hvor jeg kan nå helt op på 70 kampe, så jeg skal administrere mine kræfter og energi fornuftigt' lød det fra ham.

Smerterne gør Lewandowski tvivlsom til Polens næste kamp, der er allerede på søndag mod Kroatien. Her bliver det spændende om Barca-angriberen kan spille, eller om han må returnere til Barca med skadesproblemer.

Det vil være et kæmpe handicap for Barca at skulle undvære Lewandowski, der har lagt flot ud med fire mål i de fire første kampe af La Liga.

lewandowski15F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.