fbpx

Avis: Xavi har fokus på tre spillere til angrebet

Peter Vyff - 08.05.24

// Dani Olmo // Nico Williams // Khvicha Kvaratskhelia

Sommerens transfervindue nærmer sig, og forberedelserne er allerede godt i gang. Ledelsen har især fokus på at forstærke midtbanen, men også angrebet, hvor Xavi skulle have fokus på tre specifikke spillere.

Det skriver avisen Sport, der kan fortælle, at cheftræneren især har øje på Nico Williams fra Athletic Club Bilbao, Khvicha Kvaratskhelia fra Napoli og Dani Olmo fra RB Leipzig. Xavi ønsker først og fremmest en spiller, der kan dække position som venstre fløj, da Lamine Yamal er fremtiden i højre side.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nico Williams skulle være et godt bud til at forstærke holdets angreb, og catalanerne har da også fulgt ham over en længere periode. Baskeren har kontrakt med Athletic indtil 2027, samt en frikøbsklausul på 50 mio. euro, som ikke er helt umuligt for Barca at betale, hvis der genereres tilstrækkelig med indtægt fra spillersalg.

Den 21-årige Williams er dermed også noget mere tilgængelig at købe end Kvaratshkelia, der menes at koste op imod 80 mio. euro. Det er dog efterhånden en velkendt hemmelighed, at georgieren ønsker at forlade Napoli, men til den pris må Barca sande, at det ikke er muligt at hente ham.

Hvad angår Dani Olmo, er han en spiller som Xavi skulle være en stor beundre af, hvilket især skyldes, at han kan dække alle de tre forreste angrebspladser. Catalanerens store alsidighed er noget, der prioriteres højt hos Barca, samt hans kendskab til klubben, da han i mange år tilhørte La Masia.

Den 26-årige Olmo har dog ligesom Nico Williams også kontraktudløb i 2027, hvillket gør det svært for ledelsen at forhandle med tyskerne. Offensiv-spilleren skal derfor selv gøre meget af fodarbejdet, hvis et skifte skal blive en realitet til sommer.

nicowilliams9F

.:FORSIDE:.