fbpx

I aften kan Barca sikre sig den vigtige 2. plads

FCBARCELONA.DK - 19.05.24

 


De seneste dage har al fokus været på rygterne om Xavis mulige fyring og der har ikke været talt meget om søndagens kamp mod Rayo Vallecano. Den er dog uhyre vigtig for holdet, fordi de definitivt kan sikre sig andenpladsen.

Barcas spillere skal forsøge at rette fokus på søndagens opgave og lægge alle spekulationer om Xavis fremtid i baggrunden. Det er Rayo Vallecano der lægger vejen forbi den catalanske hovedstad i ligaens 37. og næstsidste spillerunde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er i den situation, at de med en sejr kan sikre sig andenpladsen i tabellen inden sidste runde i næste weekend. Netop andenpladsen er vigtig, for den giver adgang til næste sæsons spanske Supercup.

Rayo ligger på en 15. plads og kan teoretisk set stadig rykke ned, men det sker dog næppe. De har seks point ned til stregen og en klart bedre målscore en Cádiz på en 18. plads, så madrilenerne er ikke pisket til sejr i aftenens kamp.

På papiret ligner Barca derfor en klar favorit og det er en kamp som holdet bør kunne vinde uden at komme i problemer. Spørgsmålet er dog og spillerne kan finde gejsten, noget det kneb med mod Almería i torsdags, hvor der blev leveret en uinspireret indsats, trods sejren på 2-0.

Kampen spilles kl. 19.00 i aften og den vises på TV2 Sport X.

gol40F

// Rayo Vallecano
.:FORSIDE:.