fbpx

Ter Stegen sendte positiv besked efter operation

Peter Vyff - 26.09.24

 


Barca mistede i søndags Ter Stegen i meget langd tid, da han pådragede sig en alvorlig knæskade mod Villarreal. Tyskeren er sidenhen blevet opereret, og nu har han takket for den støtte, som han har oplevet de sidste par dage.

Det har været nogle ekstremt hårde dage for Marc-André ter Stegen, der på grimmeste vis fik sin sæson ødelagt af en alvorlig knæskade. Skadens omgang betød, at målmanden måtte lade sig operere, og han forventes nu ude i mindst op til otte måneder, hvorefter en lang kamp med genoptræning starter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Overalt har tyskeren dog modtaget støtte og opmuntring, både fra alle omkring Barca, men især også fra konkurrenter og spillere rundt omkring i verden. Kaptajnen tog sig derfor i går tid til at takke for den massive støtte, da han udtrykte sin taknemmelighed på de sociale medier.

'Jeg føler mig virkelig taknemmelig over for alle Barca-fans, holdkammerater, rivaler, klubber og venner for den støtte og kærlighed, som jeg er blevet vist siden søndag. Jeg vil også gerne takke Villarreal-tilhængerne for den respekt, der blev udvist på deres stadion, og det betyder rigtig meget for mig. Jeg føler mig opmuntret og stærk, og nu fokuserer jeg på min restitution. Tak' lød det fra Ter Stegen.

Tyskerens besked kom ovenpå nyheden om hans vellykkede operation, og det ser ud til, at han satser på at komme stærkt tilbage. Det var angiveligt også målmandens eget ønske at blive opereret i en fart, da han ikke ønskede at spilde tiden med en længere restitutionsproces, og han håber at angiveligt på at vende tilbage inden sæsonen er ovre.

terstegen10F
© Imago

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.