fbpx

Flick kun én sejr fra at tangere Tata Martinos rekord

FCBARCELONA.DK - 26.09.24

 


Barca hentede i går den syvende sejr i træk ud af syv mulige i ligaen, da Getafe blev besejret med 1-0. Dermed er Hansi Flick godt på vej til at skrive klubhistorie, for han er kun én sejr fra at tangere den bedste sæsonstart.

Hansi Flick kunne ikke have drømt om en bedre start i jobbet som ny Barca-træner. Holdet har vundet de syv første kampe og det placerer dem på en suveræn førsteplads i tabellen, hvor de har fire point ned til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med de syv sejre tangerer Hansi Flick sin kollega Ernesto Valverde, som i 2017/18 vandt de første syv kampe og fik brudt stimen med et uafgjort resultat mod Atlético Madrid. Den pågældende sæson vandt Barca i øvrigt mesterskabet med 93 point, 14 foran Atlético og 17 foran Real Madrid.

Barcas bedste sæsonstart i historien kom i sæsonen 2013/14, da Tata Martino trænede holdet. Han vandt de første otte kampe og fik stimen stoppet med et uafgjort resultat mod Osasuna. At en flot sæsonstart ikke automatisk betyder et mesterskab så man i den sæson, hvor Atlético Madrid vandt foran Barca.

Med sine syv sejre har  Hansi Flick overhalet forgængere som Pep Guardiola, Tito Vilanova og Louis van Gaal. Allerede på lørdag har Hansi Flick mulighed for at tangere Tata Martinos otte sejre i træk, når holdet gæster Osasuna i Pamplona.

Selve rekorden betyder dog intet for Flick. Det slog han fast på sit pressemøde i går. 'Jeg tænker ikke på at slå nogle rekorder. Jeg er ligeglad. Vi skal tage et skridt af gangen og kun tænke på den næste kamp, der er mod Osasuna' sagde han.

flick9F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.