fbpx

Afstemning: Hvilken målmand skal Barca hente?

FCBARCELONA.DK - 24.09.24

 


I søndagens kamp mod Villarreal blev Ter Stegen alvorligt skadet og frygtes ude i resten af sæsonen. Skaden giver Barca mulighed for at hente en kontraktfri spiller øjeblikkeligt som erstatning for den langtidsskadede tysker.

Det er det spanske reglement, som tillader en klub, som mister en spiller til en langvarig skade på mindst fire måneder, at hente og indskrive en kontraktfri og klubløs spiller med øjeblikkelig virkning, selvom transfervinduet egentlig er lukket.

Derfor spekuleres der allerede nu i, om og hvem Barca ønsker at hente ind som erstatning for Ter Stegen. Her er listen over potentielle navne ikke lang, da der som sagt kun kan hentes kontraktfrie spillere, men der er dog flere større profiler i blandt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Af de største navne kan nævnes den tidligere Real Madrid-målmand Keylor Navas og den tidligere Barca-keeper Claudio Bravo. Også den tidligere reservemålmand i Barca, Jordi Masip, står i denne sæson uden klub. Derudover er navne som Kristoffer Klaesson, Jiri Pavlenka og Sergio Rico også blevet nævnt.

En anden mulighed er selvfølgelig også, at Barca vælger at holde sig til Iñaki Peña, som er reservekeeper for Ter Stegen i denne sæson. Spanieren erstattede den tyske keeper søndag mod Villarreal, hvor han leverede en god præstation. Sidst men ikke mindst kan Barca og vælge at vente til vinterens tranfervindue, hvor man kan købe en keeper fra en anden klub på normal vis.

Deltag i afstemningen herunder og stem på hvem og om Barca skal hente en kontraktfri spiller til klubben.

Afstemning: Hvilken målmand skal Barca hente?

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.