fbpx

Getafe-træner: 'Barca er det bedste hold i Europa'

Peter Vyff - 25.09.24

 


Barca har fået en perfekt start på sæsonen, og i aften skal holdet forsøge at udbygge sejrsstimen mod Getafe. Deres træner, José Bordalas, har lagt mærke til Barcas flotte start, men han tror dog stadig på et godt resultat.

Sæsonstarten har været noget nær perfekt for Barca, bortset fra nederlaget til AS Monaco i Champions League. Catalanernes præstationer i La Liga har ikke været til at tage fejl af, hvor det er blevet til seks sejre i seks kampe, og i aften skal spillerne forsøge at tage den syvende sejr i træk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Getafes træner, José Bordalas, forholdt sig dog positiv til opgøret under gårsdagens pressekonference, imens han også udviste stor respekt for både Barca og Lamine Yamal.

Barcas form:
'Barca er en fornøjelse at se for tiden. De har unge spillere med masser af talent og entusiasme, hvilket gør Barca til en svær modstander. Vi ved, at vi møder et hold, der er på et meget højt niveau, og lige nu er Barca det bedste hold i Europa. De spiller med en enorm energi, og det jeg bedst kan lide er, hvordan de arbejder og løber for hinanden'.

Getafes muligheder:
'Det bliver en kamp, hvor vi ikke kommer til at se meget til bolden, og det bliver meget svært for os, men vi tror på vores chancer, og vi er fast besluttede på at arbejde hårdt. Vi bliver nødt til at gøre mange ting rigtigt, hvis vi skal opnå et godt resultat, men vi er mentalt forberedt og klar til at gøre alt, hvad vi kan'.

Lamine Yamal:
'Det er en fornøgelse at se Lamine Yamal spille fodbold. Hans tal er helt spektakulære, og han har vist en stor modenhed i sit spil. Han er i stand til at gøre, hvad han vil på en bane, og han kan nå et helt utroligt niveau, hvis han arbejder hårdt'.

Marc-André ter Stegens skade:
'Jeg vil gerne på vegne af hele vores stab ønske Ter Stegen og hans familie god bedring ovenpå den alvorlige skade, som han pådrog sig i sidste weekend.  Vi ønsker ham alt det bedste'.

bordalas1F
© Imago

// Getafe
.:FORSIDE:.