fbpx

Koundé: 'Vi kunne have scoret flere mål'

FCBARCELONA.DK - 26.09.24

 


Jules Koundé var en af de første spillere der udtalte sig efter kampen mod Getafe. Her glædede han sig over sejren, men erkendte også at holdet ikke spillede som godt som i andre kampe og at de burde have scoret flere mål.

'Når du kun fører med 1-0, vil modstanderholdet altid presse til slut, men vi spillede en god kamp. Vi kunne have scoret flere mål, men var ikke skarpe nok. Det sker nogle gange' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt til den smalle sejr. 'Man kan ikke vinde alle kampene med mange mål. Det vigtige er, at vi skabte chancer. Getafe er altid svære at møde, men vi fik de tre point. Det var lidt sværere end normalt, men vi havde chancerne til at afgøre det tidligere' svarede han.

Dernæst blev der sat ord på Ter Stegens skade. 'Det er ærgreligt med den skade. Han kommer til at være ude længe, men vi andre må gøre hvad der skal gøres'.

Til sidst blev der spurgt til indtrykket af Hansi Flick. 'Det er træner der er fuldstændig klar over, hvordan vi skal spille. Vi forstår hvad han vil og holdet nyder træningen og kampene. Han er meget krævende og det er godt for os' afsluttede han.

kounde2F

// Jules Koundé
.:FORSIDE:.