fbpx

Flick: 'Jeg er meget stolt over mine spillere'

FCBARCELONA.DK - 26.09.24

 


Hansi Flick var ikke bleg for at erkende, at hans hold havde haft det svært mod Getafe, da han mødte pressen efter 1-0 sejren. Samtidig udtrykte han stolthed over den måde at spillere kæmpede på gennem hele kampen.

Her er hvad Barca-træneren sagde:

En svær kamp for Barca:
'Det er normalt mod Getafe. Jeg er blevet fortalt, at det altid er sådan mod dem. Getafe er stærke i defensiven, men jeg er stolt over mine spillere, for de kæmpene gennem 95 minutter. Jeg er også stolt over tilhængerne, for de var klar over, at vi havde brug for deres støtte'.

En smal sejr:
'Vi fik tre point, som da vi vandt 7-0. Nogle gange er det sådan, men vi udnyttede en chance og det gjorde Getafe ikke, på den ene de havde. Vi fortjente sejren og kunne have scoret mere, men vi vandt 1-0 og fik tre point'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Getafes defensiv:
'De har et godt forsvar og er meget kompakte, så det var ikke nemt. Vi havde ikke altid fart i vores kombinationer og så kunne de lukke af, men vi scorede det mål vi havde brug for'.

Lamine Yamals betydning:
'Han laver anderledes ting og det kan stadion lide. Det kan man mærke. Det er hans måde at spille på og dommerne skal passe på alle spillere. Det håber jeg man gør'.

Rygterne om Szczesny:
'Jeg vil kun tale om de spillere jeg har og Iñaki er vores målmand og gør det godt. Iñaki er 25 år og de andre er meget unge, så hvis der sker noget, har vi brug for en mere erfaren målmand. Det taler jeg med Deco om og vi er i gang'.

Lewandowskis mange mål:
'For mig er han den bedste 9'er i de seneste ti år. Hans mål var rigtig godt og jeg er meget glad. Vi skal fortsætte på dette høje niveau'.

Ansu Fati kom ikke på banen:
'Det blev en hård kamp og vi vurderede, at der var brug for andre spillere, men Ansu gør det godt og er klar til at spille'.

Syv sejre i træk:
'Jeg tænker ikke på at slå nogle rekorder. Jeg er ligeglad. Vi skal tage et skridt af gangen og kun tænke på den næste kamp, der er mod Osasuna'.

flick8F

// Getafe // Hansi Flick
.:FORSIDE:.