fbpx

Szczesnys forventes at skrive under på mandag

Peter Vyff - 26.09.24

 


Alt tyder på, at Wojciech Szczesny snart bliver præsenteret som ny spiller hos Barca, hvor han skal afløse den skadede Ter Stegen. I går dukkede der således flere detaljer op om skiftet, der angiveligt koster Barca to mio. euro.

Barcas ledelse har haft travlt siden man mistede Ter Stegen til en alvorlig knæskade i søndags mod Villarreal. Catalanerne har været hurtige til at reagere, og selvom der i starten blev spekuleret en del i om man skulle hente en afløser, meldes man nu tæt på at underskrive en kontrakt med Wojciech Szczesny, under en uge efter skaden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere polske landsholdsmålmand havde ellers hængt støvlerne på hylden, men alt tyder nu på, at det er lykkedes at overtale ham til at forlænge fodboldkarrieren med yderligere en sæson. Og i takt med, at flere medier tager aftalen for givet, er der kommet yderligere detaljer frem om skiftet.

Journalisten Fabrizio Romano har blandt andet tilføjet, at underskrivelsen forventes at finde sted på mandag, og at lægeundersøgelserne forventes at finde sted i slutningen af denne uge. Rygterne havde ellers gået på, at man allerede kunne finde på at annoncere skiftet i dag, men kontraktens formaliteter gør at det tager et par dage mere end forventet.

Det skyldes især også det faktum, at Szczesny skulle have en aftale med Juventus, hvor han havde et år tilbage af sin kontrakt, inden han valgte at stoppe karrieren i sommer. Det skriver avisen Sport, og ifølge klausulen skal målmanden betalte to mio. euro i kompensation til italienerne.

Det er naturligvis et beløb som Barca har tænkt sig at betale for at få polakken til at genoptage karrieren. Det tager derfor et par dage at få de endelige aftaler på plads, og Szczesny forventes derfor senest at være i spil til kampen mod Young Boys i næste uge, og altså ikke til lørdagens kamp mod Osasuna.

szczesny5F

// Wojciech Szczesny
.:FORSIDE:.