fbpx

Medier: Barca nået til enighed med Szczesny

Peter Vyff - 25.09.24

 


Barca er de sidste par dage blevet sat i forbindelse med Wojciech Szczesny som erstatning for den skadede Marc-André ter Stegen. Parterne skulle nu være nået til enighed om en aftale for resten af sæsonen.

Spekulationerne har de sidste dage gået på, hvorvidt Barca ville finde en afløser for Ter Stegen, der pådragede sig en alvorlig knæskade i søndags mod Villarrreal. Catalanerne er især blevet sat i forbindelse med den fodboldpensionerede Wojciech Szczesny, som skulle være den foretrukne løsning hos både Deco og Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen skulle sågar have taget kontakt til målmandens repræsentanter, og de seneste forlydener går nu på, at parterne er blevet enige om en aftale. Det fortæller både det polske nyhedsmedie Meczyki og transferjournalisten Fabrizio Romano, der endda har givet sit 'Here We Go' til handlen.

Catalanerne skulle have tilbudt Szczesny en etårig aftale, da Ter Stegen forventes at være ude for sæsonen, og ifølge flere kilder er han blevet tilbudt en årsløn på tre mio. euro. Den sædvanlige lægeundersøgelse forventes at finde sted i denne uge, hvor en endelig aftale også forventes annonceret.

Den tidligere Juventus-spiller ser dermed ud til at skulle danne makkerpar med Iñaki Peña i Barcas mål. Den 34-årige Sczesny er angiveligt meget opsat på at få det bedste ud af tiden hos Barca, og det bliver spændende at se, om han kan tage kampen om med spanieren i resten af sæsonen.

szczesny1F
© Imago

// Wojciech Szczesny
.:FORSIDE:.