fbpx

Pau Cubarsí: 'En spektakulær start på ligaen'

FCBARCELONA.DK - 26.09.24

 


Pau Cubarsí vendte tilbage til startopstillingen, da Barca i går aftes besejrede Getafe med 1-0 hjemme på Estadi Olímpic. Her glædede han sig over holdets flotte start på ligaen og udtrykte håb om at det fortsætter sådan.

'Det er en spektakulær start på sæsonen og det er rigtigt godt. Vi vil forsøge at fortsætte på samme måde' indledte han umiddelbart efter kampen.

'Getafe er en hård modstander rent defensivt og det er svært at score mod dem. Vi scorede til 1-0 og holdt resultatet derfra, hvilet er det vigtigste, med tre point' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt til Getafes store chance for en udligning i overtiden. 'Man lærer altid noget i kampene. Getafe ventede hele tiden på at du ville begå fejl og vi skal være koncentrerede i alle minutter. Vi skal være mere sikre i dette aspekt' svarede han.

Det var Iñaki Peña der vogtede målet og det havde Cubarsí det fint med. 'Han er en person der hjælper meget, både udenfor og på banen. Jeg føler mig meget sikker med ham i forsvaret. Vi hjælper hinanden og jeg synes vi gør det godt' sagde han.

Til sidst glædede han sig over, at Barca holdt nullet. 'Det er altid vores mål at holde nullet, for vi skal nok få scoret. Det er ærgreligt hvad der skete med Marc (Ter Stegen, red.), men vi har fuld tillid til Iñaki og bakker ham op' afsluttede Cubarsí.

cubarsi2F
© Imago

// Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.