fbpx

Hvordan reagerer tilskuerne i dag på sagen om Xavi?

FCBARCELONA.DK - 19.05.24

// Rayo Vallecano

Hjemmekampen mod Rayo Vallecano har fået en nyt aspekt, for den spilles midt polemikken om Xavi. Det ventes med spænding hvordan tilhængerne reagerer, og Laporta må forvente at man kræver hans afgang.

Da andetholdet Barca Atlétic i går spillede hjemme på Estadi Johan Cruyff, kunne man flere gange høre taktfaste tilråb, hvor man krævede præsident Joan Laportas afgang. Noget tilsvarende forventes at ske i aften mod Rayo og i modsætning Barca Atlétics kamp i går, vil Laporta være til stede i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er ingen tvivl om, at hovedparten af klubbens tilhængere synes at tingene udvikler sig kaotisk under Laporta, og det hjælper heller ikke hans popularitet, at sæsonen slutter uden titler.

Samtidig er Xavi et ikon i klubben, som langt de fleste lokale fans elsker. De ved godt at Xavi ikke har leveret som håbet, men alle anerkender også, at vilkårerne har været meget svære. Derfor er en sympati for Xavi, trods de skuffende resultater.

Derfor er der næppe nogen der vil kræve Xavis afgang, når kampen spilles i aften mod Rayo. Derimod må Laporta forvente, at han bliver mødt med negative tilråb fra tilskuerne.

laporta44F

.:FORSIDE:.