fbpx

Osasuna har endnu ikke tabt på egen bane

FCBARCELONA.DK - 28.09.24

 


Når Barca i aften løber på banen til opgøret mod Osasuna på El Sadar i Pamplona, er det et mandskab med selvtillid de står overfor. Osasuna har nemlig indledt sæsonen med en flot hjemmebanestatistik uden nederlag.

Osasuna har fået en fin start på denne sæsons La Liga, hvor de indtager en 7. plads, efter at 7. runde var færdigspillet. Det er især på hjemmebane at pointene er hentet, for her har de vundet tre kampe og spillet én uafgjort. Det er en klar advarsel til Barca om, at det er et stærkt hjemmehold der venter i aftenens kamp.

Med til historien hører dog også, at Osasuna endnu ikke har mødt skræmmende modstandere på eget græs. Sejrene er kommet mod Mallorca, Celta og Las Palmas, mens de har spillet uafgjort mod Leganés. Ingen af ligaens største hold har altså gæstet El Sadar endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har modsat hentet samtlige point i deres fire udekampe, hvor målscoreren er 13-4 mod Valencia, Rayo, Girona og senest Villarreal. Set i det lys bør Barca have gode chancer for yderligere en sejr på udebane i aften.

Hansi Flick går ind til kampen med en smal trup, hvor spillerne efterhånden må mærke det hårde program i benene. Derfor er det sandsynligt, at han vælger at spare en eller flere af stamspillerne i aften, i hvert fald i startopstillingen.

Barcas spillere motiveres sandsynligvis også af, at en sejr over Osasuna vil bringe dem syv point foran Real Madrid, inden at de hvide søndag aften skal på en meget svær opgave ude mod Atlético Madrid. I det opgør er det ikke urealistisk at Real Madrid smider point.

Der venter derfor en spændende kamp i aften i Pamplona, hvor Barca skal forsøge at hente den ottende sejr i træk i denne sæsons La Liga.

Kampen spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

osasuna1F

// Osasuna
.:FORSIDE:.