fbpx

De Zerbi og Motta er ledige til at overtage Barca-job

FCBARCELONA.DK - 19.05.24

 


Hvis Joan Laporta vælger at sige farvel til Xavi efter denne sæson, skal klubben ud og finde en afløser. I går blev det klart at Roberto de Zerbi forlader Brighton og samtidig står Thiago Motta snart uden klub.

De Zerbi og Motta var begge navne som blev nævnt som mulige afløsere for Xavi, da han tilbage i januar meldte ud, at han stopper efter denne sæson. Især Roberto de Zerbi lignede en seriøs kandidat, men på daværende tidspunkt resterede der et år af hans kontrakt med Brighton.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går meldte Brighton så ud, at man er blevet enig med De Zerbi om at ophæve kontrakten og dermed står italieneren uden klub til sommer. Den melding kom dagen efter rygterne om Xavis kommende fyring,

Thiago Motta har gjort det godt hos Bologna, men samarbejdet stopper efter denne sæson. Den tidligere Barca-spiller har også været nævnt som kandidat til trænerjobbet i Barcelona, men italienske medier taler om et skifte til Juventus, efter at Allegri blev fyret forleden.

Spørgsmålet er dog om De Zerbi allerede har valgt en ny klub, eller om han stadig er i spil til Barcelona, for han har næppe planlagt efter den uventede polemik omkring Xavi.

Favoritterne til at afløse Xavi, hvis det kommer dertil, er andetholdets træner Rafa Márquez samt Hansi Flick, der endnu ikke har skrevet under med nogen klub.

dezerbi1F

// Thiago Motta // Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.