fbpx

Deco mødtes med 16-årigt belgisk stortalent

FCBARCELONA.DK - 19.05.24

// Jorthy Mokio

Samtidig med at Barca producerer det ene stortalent efter det andet i La Masia, er klubben konstant på jagt unge talenter udefra. Det seneste eksempel er Gents Jorthy Mokio, som Deco har holdt møde med.

Jorthy Mokio er kun lige fyldt 16 år og alligevel gør han sig gældende i den bedste belgiske række, hvor han spiller for Gent. Her har han taget store skridt i sin udvikling efter årsskiftet, hvor det er blevet til fire kampe for Gent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har angiveligt fulgt den unge forsvarsspiller et stykke tid og i går mødtes Deco med spillerens agent og medlemmer af familien. Her blev der drøftet et muligt skifte til sommer, hvor Mokio i første omgang skal spille for andetholdet Barca Athletic.

Decos håb er, at Mokio kan udvikle sig på samme måde som senegaleske Mika Faye har gjort. I sin første sæson har 19-årige Faye imponeret stort og han banker på til førsteholdet til næste sæson. Et salg til en god pris kan også blive udfaldet for Faye, for flere store klubber viser interesse for han.

Mokio er født i Belgien og har repræsenteret diverse ungdomslandshold og Deco er angiveligt overbevist om, at belgieren kan udvikle sig til en topspiller de kommende år.

mokio1F

.:FORSIDE:.