fbpx

Forvirring: Barca sletter nyhed om Cancelo og Félix

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

// Joao Felix // Joao Cancelo

Få timer efter at Barca officielt meldte ud, at hverken Joao Cancelo eller Joao Félix fortsætter i Barca, har klubben nu slettet den pågældende nyhed. Det skaber forvirring og spekulationer om de to spilleres fremtid.

Lejeaftalerne med Joao Cancelo og Joao Félix udløber i dag og dermed slutter deres tilknytning til Barca, i hvert fald i denne omgang. Det var nok årsagen til, at Barca meldte ud, at de ikke fortsætter, akkurat som det også skete med Marcos Alonso i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der gik dog kun et par timer inden at nyheden var slettet igen og det har skabt forvirring. Måske det er formuleringen om, at de to Joaos ikke fortsætter, som man fandt uhensigtsmæssig, for præsident Joan Laporta udtalte for nylig, at man vil forsøge at beholde begge portugusiere.

Dermed hænger det fortsat i det uvisse, hvor Joao Cancelo og Joao Félix spiller den kommende sæson. Lejeaftalerne med Barca er udløbet, så der skal forhandles med Manchester City om Cancelo samt med Atlético Madrid om Joao Félix, hvis opholdene skal forlænges.

Noget tyder altså på, at Barcas egne medier har været uheldige med formuleringen i deres udmelding og at man derfor ikke kan udelukke, at Cancelo og Félix også spiller for Barca i næste sæson.

cancelo24F

.:FORSIDE:.